AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Atalay Armutçu ile birlikte Abdi Serdar Üstünsalih Sebat Gençlik Spor Kulübü Tesisleri binasında bir araya geldiler.
Ziyarette, kulübün genel durumu, sportif başarıları ve ilçedeki gençlik faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Heyet, yarın oynanacak önemli karşılaşma öncesinde futbolculara ve teknik ekibe başarı dileklerini iletti.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sebat Gençlik Spor Kulübü’nün başarılarıyla Akçaabat’ı gururlandırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Sebat Gençlik Spor Kulübümüz bu sezon gösterdiği performansla hepimizi sevindirdi. Takımımız lider durumda ve gerçekten güzel bir ivme yakaladı. Bu başarının arkasında büyük bir emek, inanç ve takım ruhu var.
Akçaabat, her zaman spora gönül vermiş bir şehirdir. Sebat, bu geleneğin en güzel temsilcisidir. Biz de belediye olarak spora, sporcuya ve gençliğe destek vermeye devam edeceğiz.
Yarın oynanacak karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Gelin, tribünleri birlikte dolduralım, Sebat’a desteğimizi hep birlikte gösterelim. Takımımızın yanında olalım, bu güzel başarı yolculuğuna ortak olalım.”
Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Akçaabat Belediyesi
Tweets by akcaabatbel